x

Ontvang meteen alle info over nieuwe projecten in jouw mailbox!

Je gegevens worden niet gedeeld en je ontvangt enkel informatie over nieuwe projecten in jouw buurt.

Nieuwbouwzondag 25 oktober
Bezoek ons in Roeselare, Wingene & Ichtegem
10.10.20

Wees welkom in onze woningen op zondag 25 oktober van 10 tot 16u. Een ideaal moment om kennis te maken met onze afwerking, werkwijze, team, onze drive... Laat je inspireren! De te bezoeken woningen zijn helemaal afgewerkt en te koop! Je kan dus onmiddellijk verhuizen of verhuren.

Op zoek naar een woning die instapklaar is? Met rustige ligging en speelplezier voor de kids? Kom dan zeker eens piepen!
Of heb je interesse in een van onze andere projecten? We vertellen je er graag alles over... 

Roeselare, Honzebroekstraat 147 en 149a

Twee landelijke halfopen bebouwingen op een boogscheut van het centrum van Roeselare. Helemaal afgewerkt, snel verhuizen kan! Ontdek ook onze laatste bouwgronden die we op deze rustige verkaveling aanbieden in onze Bouwen-op-maatformule, of de twee open bebouwingen; eentje in opbouw en eentje die weldra van start gaat.

Roeselare, Klaproosstraat 35

Op deze verkaveling bieden we nog de woning op huisnummer 35 te koop aan, een tot-in-de-puntjes afgewerkte halfopen bebouwing. Carport is voorzien, schilderwerken, verlichting... Met zijn grote troeven op mobiliteit scoort deze woning dan ook, ze is bovendien gelegen op het einde van een doodlopende straat en met een speelpleintje voor de deur ook helemaal kidsproof! 

Ichtegem, Kortemarkstraat 20

Genieten van de  charme van het platteland in deze ruime en lichte open bebouwing. Laat je verrassen door de afwerking. Deze mooie woning is onmiddellijk vrij bij akte en je kan meteen verhuizen. De woning is prachtig afgewerkt en helemaal klaar voor zijn eerste bewoner(s).

Wingene, Zeswegestraat 63b

In Wingene gooien we de deuren open van lot 02. Een ruime en landelijke gesloten bebouwing. Iets verderop de verkaveling bieden we nog een rij van 3 aan; hetzelfde woonconcept maar een andere en modernere stijl. Deze verkaveling is 50% uitverkocht en heeft zeker heel wat troeven. De ruime leefruimtes en tuinen zijn hier enkele voorbeelden van. Kom langs en laat je inspireren!

Mondmasker is een must! Adressen, foto's en meer details vind je hier.

Tot zondag!

Wenst u ons beter te leren kennen?
Wij maken graag tijd voor u!

contacteer ons

Appartementen te koop