Nieuwe verkaveling nabij centrum Brugge
25 woningen en 15 appartementen in een groen kader
21.11.17

Wat hebben sommige van de gezelligste en rustigste plekken in het centrum van Brugge, zoals de Sint-Janssite, het Begijnhof of het Arentshof gemeen? Een typische bouwstijl, een intiem karakter en veel open groene ruimte.

Tille wordt zo'n plek aan de rand van het centrum. De 25 woningen en 15 appartementen liggen gegroepeerd rondom centrale groene ruimtes als een autovrije ontmoetingsplek voor alle bewoners. Dankzij de bouwstijl die mooi spoort met de Brugse stijl, integreert Tille perfect in de omgeving. Door de ondergrondse parking aan te sluiten op slechts één in/uitgang wordt het autoverkeer zoveel mogelijk beperkt.

De nieuwe verkaveling is gelegen in deelgemeente Sint-Michiels, deze nestelt zich gezellig tegen het historische centrum van Brugge aan. Een greep uit de vele troeven:

Sint-Michiels is een rustige residentiële buurt met veel open groene ruimte waar u nog makkelijk een parkeerplekje vindt.
De vele scholen maken het de ideale omgeving om uw kinderen groot te brengen.
Op het vlak van vrijetijdsbesteding hebt u een ruime keuze met enkele bekende trekpleisters: Kinepolis, Tillegembos en het Boudewijnpark met schaatspiste, dolfinarium en pretpark. Ook het historische centrum is vlakbij.
Goede ligging, dicht bij het station en de aansluiting op de ring en de E40. Zo bent u altijd snel op uw bestemming en weer terug.

Kortom, Tille is een nieuw en gezinsvriendelijk wijkconcept met een uitzonderlijk wooncomfort in één van de betere buurten van Brugge. Is je interesse gewekt? Geef ons een seintje, we geven je graag meer uitleg!

Wenst u ons beter te leren kennen?
Wij maken graag tijd voor u!

Contacteer ons