Binnenkort in De Haan: 10 energiezuinige woningen op wandelafstand van het strand
Een duurzaam woonproject in een groene omgeving
14.06.2024

Binnenkort starten we met de bouw van een duurzaam woonproject in De Haan. Een oude villa maakt plaats voor tien energiezuinige woningen, waarbij duurzaamheid en harmonie met de natuurlijke omgeving centraal staan. Het project voorziet ruimte voor waterbeheer en groene zones, waardoor het perfect in de omgeving past.

Rustig wonen dicht bij de kust

Het duurzame nieuwbouwproject, bestaande uit 4 alleenstaande en 6 halfopen woningen, bevindt zich op wandelafstand van het strand. In de nabijheid van de kust biedt de woonbuurt een rustige en groene omgeving. Elke woning beschikt over een garage of carport, en er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers. De werkzaamheden voor dit nieuwe woonproject beginnen eind dit jaar met de aanleg van infrastructuur. De bouw van de woningen is voorzien voor het begin van volgend jaar.

Duurzame energie en natuurlijke waterinfiltratie

Er wordt bewust geen gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen. Alle woningen worden voorzien van warmtepompen en vloerverwarming, wat bijdraagt aan een comfortabel en energiezuinig leefklimaat. Bewoners genieten niet alleen van een lagere energierekening, maar dragen ook bij aan een duurzame toekomst.
Naast de privétuin bij elke woning, wordt er een ruime groene zone ingericht voor natuurlijke waterinfiltratie. Conform het Lokaal Energie- en Klimaatpact (LEKP) wordt voor elke woning een hoogstammige boom geplant, naast een aantal

Een nieuwe thuis of rendabele investering

Dankzij de uitstekende ligging en duurzame opzet zijn deze woningen niet alleen ideaal als nieuwe thuis maar ook als slimme investering. We garanderen inflatiebestendige inkomsten met een vaste projectprijs vanaf de start. Kopers kunnen het interieur volledig naar eigen smaak inrichten volgens het lastenboek of kiezen voor volledige ontzorging door onze expertise. Zodra je investeringspand woonklaar is, gaan we gratis op zoek naar jouw eerste huurder, wat zorgt voor een snelle en zekere opbrengst en de nodige ontzorging.

Benieuwd naar deze unieke woningen? Je vindt ze binnenkort terug op onze website. 
Voor de verkoop van de woningen kan je contact opnemen met Vastgoed Depauw via info@vastgoed-depauw.be of 050 662 663.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in deze prachtige nieuwe woonbuurt in De Haan!

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop