INVESTEREN IN VASTGOED IS SLIM INVESTEREN.

Elke slimme investering begint met een goede partner. Investeren in een woning van Hectaar is investeren in zekerheid en lange termijn.

INVESTEREN

INVESTEREN? IN
VASTGOED NATUURLIJK


Investeren in vastgoed is slim investeren. Zeker met een vastgoedpartner uit je buurt die de markt door en door kent. Zo maak je dankbaar gebruik van heel wat ervaring in de bouw- en huurmarkt voor een maximaal rendement op je investering. Precies wat HECTAAR biedt.

In dit economische klimaat zoek je zekerheid op lange termijn. Vastgoed geeft je die zekerheid. Met meerwaarde. Steeds meer starters en jonge gezinnen zijn op zoek naar een hedendaagse huurwoning met modern comfort. De eigentijdse nieuwbouwwoningen en -appartementen van HECTAAR spelen daar op in. Daar profiteer je als investeerder van.

Onze investeringsadviseur begeleidt je stap voor stap tijdens je zoektocht naar een geschikt investeringsvastgoed binnen je budget - met rendementsberekeningen en een vlotte opvolging: een geschikt pand dat zichzelf dubbel en dik terugverdient dankzij huuropbrengsten. Maar ook nadien dankzij de meerwaarde bij verkoop.

Beleggen in vastgoed is investeren met rendement. HECTAAR zoekt gratis je eerste huurder. Want goed begonnen is half gewonnen. Investeren in vastgoed?

Slim investeren in vastgoed?
We helpen je graag

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop