Bezoek ons op de bouwbeurs in Roeselare
Bouwplannen of op zoek naar een nieuwbouwwoning?
20.01.2023

Naar jaarlijkse traditie is Hectaar terug aanwezig op de Bouwbeurs in Roeselare. Heb je bouwplannen of ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning? Dan heb je ongetwijfeld veel vragen. Kom langs voor vrijblijvende informatie over onze nieuwbouwwoningen, appartementen of Bouwen Op Maat formule en laat je inspireren door ons ruim aanbod!

Heb je grond of een afbraakpand ter beschikking? Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten op kleine en grote schaal. Samen bekijken we de haalbaarheid van het project en kennen we een uitstekende nieuwe bestemming toe aan jouw eigendom.

Maak kennis met onze werking, het team en onze passie voor bouwen van 4-6 februari en 10-12 februari, op stand 748. Je vindt ons telkens terug van 14u-19u en op zondag 12 februari van 10u-19u, in de Expohallen te Roeselare.

Nog geen toegangstickets ? Wij geven gratis duo tickets weg! Let op, op = op. Deze kan je komen ophalen bij ons kantoor in Roeselare (Westlaan, 120). Interesse? Stuur een mailtje naar tanja@hectaar.be.

Wij zien je daar!

Wens je ons beter te leren kennen?
Wij maken graag tijd voor jou!

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop