HECTARENT
HUUR JE HUIS NU! KOOP HET LATER EN RECUPEREER DE HUUR!


Je droomhuis deels afbetalen met je huurgeld? Het kan. Dankzij Hectarent woon je in je droomhuis en vormt je huur een deel van je toekomstige afbetaling. Zo woon je meteen in je ideale woning, ook al heb je nog niet de financiële middelen om het te kopen.

JE DROOMHUIS BINNEN HANDBEREIK

Je vindt huren weggesmeten geld, maar hebt nog niet de financiële middelen om een lening aan te gaan voor je droomhuis? Hectarent is de perfecte oplossing: je huur vormt meteen een deel van de afbetaling, ook al ben je nog geen eigenaar. Zo is dat droomhuis meteen financieel haalbaar zonder dat je een grote lening aangaat. Dat doe je pas wanneer je het wél kan.


Hectarent maakt je droomhuis financieel haalbaar: je huur vormt meteen de afbetaling, ook al koop je het pas later!

Zeker van je investering

Bij Hectarent weet je exact wat de toekomst brengt. De huurprijs wordt op voorhand vastgelegd, net als de waarde van je huis. Beslis je na een aantal jaar om je woning definitief te kopen, dan daalt de aankoopsom met de huurgelden die je reeds betaalde. Zwart op wit. Geen verrassingen.

Vrijheid om zelf te beslissen

Bij Hectarent behoud je alle vrijheid. Terwijl je huurt heb je 3 jaar bedenktijd vooraleer je kiest voor een definitieve aankoop. Ga je niet over tot aankoop? Even goede vrienden. Intussen heb je toch mooi genoten van die droomwoning.

Hectarent in de praktijk

  • Geen aankoopverplichting
  • Huurgeld als kapitaalaflossing
  • Vooraf bepaalde huur en verkoopprijs
  • Je droomwoning wordt financieel haalbaar
  • Onderhoud en verbeteringswerken zijn niet verloren

Hectarent je droomhuis

Is Hectarent iets voor jou? Contacteer ons en ontdek de panden die we aanbieden via deze nieuwe formule. We helpen je graag verder.

Appartementen

Momenteel hebben we geen appartementen meer in de aanbieding via Hectarent.
Maar bekijk zeker ons overig aanbod op de website. Wie weet hebben we wel iets dat jou interesseert.

Is Hectarent iets voor jou?
Laat het ons weten!

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop