Onze partner Dagmaat opent binnenkort een nieuwe showroom!
Binnenkort kan je bij Dagmaat met de deur in huis vallen.
14.09.2020

Sinds kort vormen Sam Lepoutre en zijn team, met Dagmaat de vaste partner voor de binnendeuren van de Hectaarwoningen. Ze staan klaar met deskundig advies en technische knowhow. Binnenkort kan je terecht in hun spikplinternieuwe, state-of-the-art showroom in Roeselare.

Welke stijl jij ook voor ogen hebt in je woning, bij Dagmaat vindt iedereen zijn ding. De missie van Dagmaat is duidelijk: "Kwaliteit aan een correcte prijs, heldere communicatie en een hoogstaande afwerking volgens de wens van onze klanten", aldus Sam Lepoutre, zaakvoerder van Dagmaat. In de toonzaal zal je 30 showroom deuren in verschillende stijlen kunnen bekijken. Zo kan je perfect inspiratie opdoen!

Als je aan de afwerking van jouw woning denkt, gaan je gedachten misschien onmiddellijk naar de badkamer, keuken, vloeren... Onderschat het belang van de keuze van je binnendeuren echter niet. Als je interieurbeelden bekijkt in magazines of op Pinterest zie je dat een binnendeur een groot effect kan hebben op het gevoel van je woning. Ga je voor een stoere stalen binnendeur of kies je voor strakke blokdeuren? In beide gevallen is je deur scharnier- en/of deurlijstloos.

Ook terug van nooit helemaal weggeweest; glazen deuren in alle soorten en afwerkingen. Zo haal je het ene licht van de ene naar de andere ruimte. Een stalen frame rond je glazen deur geeft net dat extra beetje cachet waar jij misschien wel naar op zoek bent. Met folie, gezandstraald of gekleurd glas garandeer je lichtinval, terwijl je toch je privacy behoudt.

Een van de laatste keuzes die je maakt bij binnendeuren is de afwerking. Kies je voor een klassieke aluminium deurklink of werk je ze af met een matte zwarte versie? Misschien wens je op sommige deuren wel een slot? Heel wat om aan te denken of te overwegen. Dagmaat staat je graag te woord met zijn expertise.

Net zoals aan de showroom, wordt momenteel ook hard aan de website gebouwd!

Binnenkort openen ze de deuren. Je vindt de showroom in de Kleine Weg 237 in Roeselare. Meer weten of langsgaan? Geef ze dan eens seintje op het nummer 051 79 27 27 of info@dagmaat.be

Wens je ons beter te leren kennen?
Wij maken graag tijd voor jou!

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop