Hectaar steunt vzw Kloen
Hectaar is trotse sponsor van vzw Kloen
23.11.2021

Hectaar is sinds dit jaar trotse sponsor van de vzw Kloen. KLOEN vzw wil een lach toveren op elk gezicht en heel speciaal op dit van het zieke kind.

Via allerlei unieke en vaak ludieke initiatieven plaatst Kloen telkens vanuit een andere invalshoek (cultuur, sport, ...) het werk van Het Clownshuis (digitaal contact + huisbezoek van een clown), Clowns in het ziekenhuis, Muco (kinderen met mucoviscidose), Orka (kinderen met reuma) en Bubble-ID (kinderen met primaire immuunstoornissen) in de kijker en zorgt voor de financiële en/of logistieke ondersteuning van hun werking.
Kloen kan hiervoor rekenen op sponsors en een hele schare vrijwilligers met het hart op de juiste plaats. We zijn dan ook trots dat Hectaar als sponsor een steentje kan bijdragen aan dit mooie initiatief.

Koop een puzzel en steun dit mooie initiatief

Dankzij de steun van Hectaar worden er nu puzzels verkocht voor het goede doel. Wil je graag Kloen steunen door een puzzel te kopen? Je vindt hier de volledige lijst met verkooppunten. De opbrengst van de puzzels is integraal bestemd voor de door Kloen gesteunde kindgerichte goede doelen. Bovendien zit er in elke puzzel een leuke wedstrijd van Hectaar.

Deelnemen aan onze wedstrijd?

Reageer op onze actie op Facebook met een foto van de ingekleurde Hectaar-tekening die je in de Kloen puzzelboxen vindt. Elke deelnemer aan de wedstrijd(*) maakt kans op een houten Jengaspel van Hectaar. Wil je extra kans maken? Deel en like het Facebook-bericht. Elke maand kiezen we de mooiste tekeningen uit. De winnaars krijgen gratis het spannende Jenga blokkenspel cadeau, geschikt voor mensen van alle leeftijden. Succes!

(*) Deelnemen kan tot 30 september 2022 of zolang de voorraad strekt.

Wens je ons beter te leren kennen?
Wij maken graag tijd voor jou!

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop