Meet the team: Hallo Alexander
Maak kennis met Alexander en zijn rol als projectleider bij Hectaar
26.03.2024

Elke dag zet ons gedreven team zich vol enthousiasme in voor het verwezenlijken van onze nieuwbouwwoningen. Vandaag zetten we onze collega Alexander in de kijker, die al drie jaar lang zijn rol als projectleider infrastructuur met passie vervult. Maak kennis met Alexander en ontdek meer over zijn bijdrage binnen Hectaar.

Wil je jezelf even voorstellen?

"Ik ben Alexander Taillieu, 41 jaar oud en gelukkig getrouwd met Delphi. Samen zijn we de trotse ouders van Arthur en Juliette. Na mijn studie vastgoed-landmeter in Gent begon ik mijn loopbaan als werfleider voor grond -en omgevingswerken.

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van quality time met mijn gezin, trek ik graag de natuur in voor een mooie wandeling, en duik ik met plezier in een boeiend geschiedenisboek. Daarnaast steek ik ook graag de handen uit de mouwen in het huis of de tuin."

Welke rol vervul je binnen Hectaar en hoe lang ben je al actief?

"Sinds 2021 vervul ik de rol van projectleider infrastructuur bij Hectaar. Mijn werkdagen beginnen vaak op kantoor, gevolgd door werfbezoeken en werfvergaderingen. Meestal sluit ik de dag af op ons kantoor in Roeselare, waar ik de nodige administratie inorde breng."

Hoe ben je bij Hectaar terecht gekomen?

"Ik was actief op zoek naar een nieuwe uitdaging en had interesse in projectontwikkeling. Toen ik het aanwervingsbord in de etalage van het Hectaar kantoor zag, heb ik geen moment getwijfeld om te solliciteren."

Op welke realisaties ben je bijzonder trots?

"Een project waar ik bijzonder trots op ben, is dat in Landegem (Deinze), beter bekend als het Trezeke Meyershof. De combinatie van de bestaande oude kasteelmuur, de charmante pastoriewoningen en de nieuwe wegenis maakt dit project zeer geslaagd."

Op welke manier wordt er binnen Hectaar gewerkt aan het bevorderen van een positieve teamcultuur?

"We hebben een actieve whatsapp groep met alle collega’s en organiseren leuke groepsactiviteiten zoals de maandelijkse spinning. Onze teambuildings zijn altijd zeer geslaagd en zorgen voor een leuke sfeer in het team."

Welk advies zou je geven aan nieuwe collega's bij Hectaar?

"Er komt in het begin veel op je af, maar maak je geen zorgen. De collega’s staan altijd klaar om je te helpen."

Waar kijk je het meest naar uit in je toekomst bij Hectaar?

"Ik kijk vooral uit naar de verhuis naar ons nieuw kantoor, naar volgende teambuildings met de collega’s en vooral naar mooi en droog weer. De regen van de afgelopen tijd heeft voor de nodige uitdagingen gezorgd, ook onder andere in de wegenbouw."

Wat is je favoriete Hectaar project uit het huidige aanbod?

"Mijn favoriete project op dit moment is De Gendarmerie in Brugge. De mooie combinatie van oud en nieuw spreekt me erg aan."

Wat is jouw Hectaar Highlight?

"Het is moeilijk om één hoogtepunt te kiezen. Mijn carrière bij Hectaar zie ik als een aaneenschakeling van leerrijke momenten, uitdaging en persoonlijke groei, wat het bijzonder boeiend maakt."

Misschien ontmoet je Alexander binnenkort op de werf! Heb je interesse in een bepaald project of wil je meer te weten komen over onze aanpak? Neem vrijblijvend contact op via verkoop@hectaar.be of bel 051 69 58 72.

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop