Meet the team: Hallo Louise
Maak kennis met Louise en haar rol als verkoper bij Hectaar
02.02.2024

Bij Hectaar zijn we trots op ons gedreven team, dat elke dag vol enthousiasme werkt aan het verwezenlijken van onze nieuwbouwwoningen. Vandaag richten we de spotlights op onze collega Louise, die al twee jaar met passie en expertise onze klanten bijstaat in het vinden van hun nieuwe thuis of investering. Maak kennis met Louise en haar rol als verkoper bij Hectaar.

Wil je jezelf even voorstellen?

"Ik ben Louise, 28 jaar, opgegroeid in het landelijke Ardooie waar ik op vandaag ook nog steeds heel graag woon. Het grootste deel van mijn middelbare schooltijd heb ik doorgebracht in de Hotelschool van Koksijde. Ik heb er gedurende 4 jaar op internaat gezeten en daar kijk ik tot op vandaag nog steeds met een heel warm gevoel op terug.

Na mijn schooltijd in Koksijde trok ik naar de Hogeschool Vives in Brugge. Na 3 jaar had ik mijn Bachelor in het bedrijfsmanagement, afstudeerrichting Rechtspraktijk op zak en stapte ik in het werkveld. Ik startte als vastgoedmakelaar waar mijn juridische achtergrond enerzijds en mijn sociale en commerciële vaardigheden anderzijds ervoor zorgden dat ik mij direct op mijn plaats voelde.

In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn familie (ik ben een hele toegewijde tante), vrienden en hou ik ervan om lekker te koken of uit eten te gaan. Mocht je nog een leuk restaurantje zoeken, vraag gerust!"

Welke rol vervul je binnen Hectaar en hoe lang ben je al actief?

"Nadat ik 3,5 jaar als vastgoedmakelaar werkte, ben ik in oktober 2021 gestart bij Hectaar als verkoper. Als verkoper bij Hectaar is ons takenpakket heel divers en uitgebreid. Onze hoofdtaak bestaat er uit potentiële kopers te begeleiden bij de aankoop van hun nieuwbouwwoning. Een uitgebreide uitleg op kantoor en vaak ook een werfbezoek maken hier deel van uit.

We zijn elk verantwoordelijk voor een x-aantal projecten en zorgen ervoor dat de plannen op punt staan, de afwerking correct opgenomen is in het lastenboek en we houden gedurende het volledige bouwproces contact met de kopers. We staan dan ook in contact met elke afdeling binnen Hectaar: ontwikkeling, uitvoering, boekhouding, marketing,….

Ook de afwerking van de niet-verkochte woningen nemen wij op ons. Zo kon ik ondertussen al wel tientallen verschillende keukens en badkamers samenstellen. Een mooi afgewerkt woning als eindresultaat en complimentjes op onze afwerking zijn dan ook een heel leuk onderdeel van de job."

Hoe ben je bij Hectaar terecht gekomen?

"Wanneer je als vastgoedmakelaar in West-Vlaanderen werkzaam bent dan moet je Hectaar wel kennen. Dat was bij mij dus niet anders. Het leven als zelfstandig vastgoedmakelaar is in een snel veranderende vastgoedmarkt niet altijd rozengeur en maneschijn.

Ik ging dus op zoek naar zekerheid, maar ook uitdaging en wilde die vastgoedwereld zeker nog niet loslaten. Hectaar kwam op mijn pad en we zaten direct op dezelfde golflengte."

Op welke realisaties ben je bijzonder trots?

"In 2023 lanceerden we het project in Brugge, De Gendarmerie (Sint-Pieterskaai – Vaartstraat) alsook het project in Knokke, Sluiskapelle. Beide projecten zijn volop in aanbouw, maar de voorbereiding en lancering van deze projecten waren toch pittig en namen best wel wat tijd in beslag.

De Gendarmerie was bouwtechnisch en op juridisch vlak best wel een uitdaging aangezien we hier een nieuwbouwproject combineren met een renovatie van een beschermd gebouw. De vlotte verkoop van het project Sluiskapelle in Knokke was een leuke beloning voor het vele voorbereidingswerk.

De alleenstaande woning in de wijk Varendijkhof te Roeselare wordt dan weer binnenkort opgeleverd. Ik koos voor deze woning alle afwerkingen. Van de verlichting tot de keuken tot de vloeren,… . Alles samen zien komen tot een mooi eindresultaat dat in de smaak valt bij het publiek daar mogen als team toch trots op zijn."

Op welke manier wordt er binnen Hectaar gewerkt aan het bevorderen van een positieve teamcultuur?

"We zijn een jong team met 1 voor 1 harde werkers die alles geven voor Hectaar. Naast het harde werken maken we gelukkig ook voldoende tijd om even de drukte van de bouw te ontsnappen. Een fris glaasje op vrijdag, een paasontbijt, samen sporten, herfst-barbecue, een spontane lunch, een sinterklaas-vieruurtje,… we maken er graag tijd voor."

Welk advies zou je geven aan nieuwe collega's bij Hectaar?

"Geef jezelf de tijd om alles en iedereen te leren kennen. Er komt best wel veel kijken bij het bouwen en verkopen van nieuwbouwprojecten. Iedere afdeling draagt zijn steentje bij en we hebben elkaar allemaal nodig. Het loont dus zeker om soms eens iets extra te doen voor een collega in nood, die kan dan op zijn beurt ook eens iets extra voor jou doen."

Waar kijk je het meest naar uit in je toekomst bij Hectaar?

"Ik kijk er uiteraard naar uit om onze verschillende projecten realiteit te zien worden. Ook de verhuis naar ons nieuw kantoor komt dichter en dichter en daar kijk ik uiteraard ook naar uit. Daarnaast hoop ik ook nog heel veel mensen gelukkig te kunnen maken met hun nieuwe thuis."

Wat is je favoriete Hectaar project uit het huidige aanbod?

"Ik heb ze al eens vernoemd, maar zowel De Gendarmerie in Brugge als Sluiskapelle in Knokke behoren tot mijn favorieten. Niet alleen de vele uren voorbereidingswerk, maar ook de stijl, architectuur, mogelijkheden, ligging,… zorgen ervoor dat ze mijn persoonlijke favorieten zijn."

Misschien ontmoet je Louise binnenkort bij jouw afspraak! Heb je interesse in een bepaald project of wil je meer te weten komen over onze aanpak? Neem vrijblijvend contact op via verkoop@hectaar.be of bel 051 69 58 72.

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop