Meet the team: Hallo Raphaël
Maak kennis met Raphaël en zijn rol als afdelingshoofd projectontwikkeling bij Hectaar
14.05.2024

Bij Hectaar zijn we trots op ons gedreven team, dat dag in dag uit met volle energie werkt aan het verwezenlijken van onze nieuwbouwprojecten. Vandaag richten we de schijnwerpers op onze collega Raphaël, die drie jaar lang met passie en expertise aan de slag is als afdelingshoofd projectontwikkeling. Maak kennis met Raphaël en ontdek meer over zijn bijdrage binnen Hectaar.

Wil je jezelf even voorstellen?

"Ik ben Raphaël, 29 jaar oud en afkomstig uit het landelijke Brakel. Na mijn studies rechten en notariaat aan de KU Leuven begon ik mijn carrière als notarieel jurist. Al snel ontdekte ik dat dit niet mijn roeping was, dus ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met een groeiende interesse in vastgoed en architectuur, kwam ik al snel bij het idee om iets te doen in vastgoedontwikkeling."

Welke rol vervul je binnen Hectaar en hoe lang ben je al actief?

"Ik ben afdelingshoofd projectontwikkeling en werk nu 3 jaar bij Hectaar. Wat mijn functie zo boeiend maakt, is de diversiteit aan taken en het feit dat geen enkele dag hetzelfde is. Mijn takenpakket is uitgebreid en omvat onder andere het evalueren van aankoopdossiers, het opstellen en nalezen van contracten, het coördineren van ontwikkelings- en vergunningstrajecten voor nieuwe projecten, en nog veel meer. Daarnaast waardeer ik het contact met mijn collega's enorm. ik werk regelmatig samen met teamleden van grondaankoop, projectleiding en verkoop."

Hoe ben je bij Hectaar terecht gekomen?

"Via een tussenpersoon kwam ik met Hectaar in contact, en al na het eerste gesprek voelde ik de klik en was de beslissing snel gemaakt."

Op welke realisaties ben je bijzonder trots?

"Ik ben vooral trots op ons project in Knokke-Heist, genaamd 'Sluiskapelle'. Het is een woonproject dat de typische lokale architectuur respecteert en bovendien ook zeer goed in de markt ligt."

Op welke manier wordt er binnen Hectaar gewerkt aan het bevorderen van een positieve teamcultuur?

"Er worden regelmatig teamactiviteiten georganiseerd, zoals de teambuilding voor de start van het zomer- en winterverlof. Sinds kort gaan we ook maandelijks spinnen met de collega's."

Welk advies zou je geven aan nieuwe collega's bij Hectaar?

"Ik haal graag het motto aan van mijn collega Miguel: 'bluvn goan'. Daarnaast is het belangrijk om leergierig te blijven en jezelf voortdurend te ontwikkelen." 

Waar kijk je het meest naar uit in je toekomst bij Hectaar?

"Ik kijk uit naar de vele mooie projecten die nog in de 'pipeline' zitten."

Wat is je favoriete Hectaar project uit het huidige aanbod?

"Dat is een moeilijke keuze, maar als ik toch één project moet kiezen, ga ik voor Kortemark (Zarren), Koordhoekstraat. Het is een project met vier woningen die op een overstromingsveilig peil gebouwd worden langs de Zarrenbeek en die een prachtig groen en wijds uitzicht hebben. Lot 4 in dit project is een uniek perceel, waarvoor ook de mogelijkheid bestaat om een “bouwen op maat” project te realiseren."

Misschien ontmoet je Raphaël binnenkort bij ons op kantoor! Heb je interesse in een bepaald project of wil je meer te weten komen over onze aanpak? Neem vrijblijvend contact op via verkoop@hectaar.be of bel 051 69 58 72.

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop