Meet the team: Hallo Stijn
Maak kennis met Stijn en zijn rol als projectleider bij Hectaar
11.12.2023

Bij Hectaar zijn we trots op ons gedreven team, dat elke dag vol enthousiasme werkt aan het verwezenlijken van onze nieuwbouwwoningen. Vandaag richten we de spotlights op onze collega Stijn, die al bijna twee jaar met passie en expertise aan de slag is als projectleider. Maak kennis met Stijn en zijn rol als projectleider bij Hectaar.

Wil je jezelf even voorstellen?

"Ik ben Stijn, 37 jaar en papa van Vic & Marthe. Samen met mijn gezin woon ik in het landelijke Kruiseke. Mijn studententijd bracht ik door in het historische Brugge, waar ik de opleiding Bachelor toegepaste architectuur volgde. Deze keuze werd ingegeven door mijn zoektocht naar een creatieve job waarin niet alleen aandacht is voor architectuur, maar ook voor het praktische bouwproces. Tot op heden ben ik nog steeds gepassioneerd door alles wat met tekenen en interieur te maken heeft. Buiten het werk geniet ik van hardlopen, lekker eten en kostbare tijd doorbrengen met het gezin."

Welke rol vervul je binnen Hectaar en hoe lang ben je al actief?

"Sinds april 2022 maak ik deel uit van het Hectaar team als projectleider, een functie die zich kenmerkt door veel diversiteit. Ik volg het reilen en zeilen van projecten op, vanaf de studiefase tot en met de oplevering, waarbij ik een bouwteam van deskundigen aanstuur en ervoor zorg dat projecten binnen de afgesproken timing worden afgerond. Het bouwen van een nieuwe thuis voor onze kopers geeft me veel voldoening."

Hoe ben je bij Hectaar terecht gekomen?

"Mijn weg naar Hectaar was min of meer toevallig, nadat ik ergens anders in een vergelijkbare functie minder kansen kreeg. Na een gesprek en de nodige klik besloot ik hier aan de slag te gaan, waar ik de vrijheid en het vertrouwen kreeg om mijn eigen planning te maken en aannemers toe te wijzen."

Op welke realisaties ben je bijzonder trots?

"Een van de realisaties waar ik bijzonder trots op ben, is de strakke, alleenstaande Bouwen-Op-Maat woning in Meulebeke. De nauwgezette opvolging en het behalen van de wensen en vooropgestelde kwaliteit maken dit project tastbaar en tonen de resultaten van mijn werk. Elk resultaat komt er natuurlijk mede door de goede samenwerking met onderaannemers en collega’s!"

Op welke manier wordt er binnen Hectaar gewerkt aan het bevorderen van een positieve teamcultuur?

"Binnen Hectaar heerst een positieve teamcultuur, met een gedreven en een gemotiveerd team waarbij elke behaalde overwinning wordt gevierd met de rinkelende scheepsbel op kantoor. Het jaar wordt afgerond met teambuildingactiviteiten, waarbij we steeds een leuke activiteit doen met het hele team."

Welk advies zou je geven aan nieuwe collega's bij Hectaar?

"Mijn advies aan nieuwe collega's bij Hectaar is om zichzelf de nodige tijd te gunnen om nieuwe zaken aan te leren. Uit eigen ervaring heb ik geleerd me minder druk te maken om zaken waar ik geen invloed op heb."

Waar kijk je het meest naar uit in je toekomst bij Hectaar?

"Ik kijk uit naar de verdere ontwikkeling en bijdrage die ik kan leveren aan het Bouwen-Op-Maat verhaal, waarbij ik de uitdaging aanga om klanten de nodige ondersteuning en begeleiding te bieden bij het vormgeven van hun droomwoning tot het gewenste eindresultaat."

Wat is je favoriete Hectaar project uit het huidige aanbod?

"Wat mijn favoriete Hectaar project betreft, denk ik niet specifiek aan één project. Mijn voorkeur gaat uit naar woningen en kleinschalige projecten in een groene omgeving buiten de stad."

Misschien wordt Stijn binnenkort de drijvende kracht achter de bouw van jouw nieuwe woning! Heb je interesse in een bepaald project of wil je meer te weten komen over onze aanpak? Neem vrijblijvend contact op via verkoop@hectaar.be of bel 051 69 58 72.

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop