Ontdek onze nieuwe keukenpartner; Kaster Keukens
Een keuken die niet alleen bij je woning past, maar vooral bij je gezin!
06.03.2019

Kaster Keukens doet misschien niet meteen een belletje rinkelen... Het is een gloednieuw keukenbedrijf met tonnen ervaring en vooral heel veel goesting. Het zijn meer dan 10 gepassioneerde keukenliefhebbers die alles op alles zetten om de keuken van jouw dromen te maken.

Alles wordt trouwens in een eigen splinternieuw machinepark in Roeselare geproduceerd, verklaart Bert Catteeuw, zaakvoerder en bezieler van Kaster Keukens. Zo kan er snel en kort op de bal gespeeld worden mocht er een aanpassing nodig zijn.

De passie voor hoogwaardige, duurzame en gebruiksvriendelijke materialen verbindt de twee bedrijven sowieso. Bovendien staat Kaster garant voor een vlotte naservice, wat voor Hectaar belangrijk is. De Hectaarkeuken vind je gewoon in de showroom. Die kan je aanpassen naar smaak en budget. Kaster zorgt voor een keuken die niet alleen bij je woning past, maar vooral bij je gezin!

Laat je zeker inspireren door de andere keukens in de showroom of de gepassioneerde ontwerper die met jou de details bespreekt.

Kaster Keukens vind je in de Populierstraat 73 in Roeselare, en hier de webstek!

Wens je ons beter te leren kennen?
Wij maken graag tijd voor jou!

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop