Opendeurmoment Vlekkem, Hooglede en Wielsbeke
Kom je ook langs op zaterdag 22 juni? Schrijf je nu in!
06.06.2024

Op zoek naar een nieuw thuis of een slimme investeringskans in Vlekkem, Hooglede of Wielsbeke? Zet dan zaterdag 22 juni in je agenda en ontdek onze nieuwbouwwoningen tijdens het opendeurmoment. Ons ervaren team staat klaar om je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden. Hieronder vind je alvast meer informatie over de deelnemende woningen.

Waar?
Voistraat 41A, 9420 Vlekkem (Erpe-Mere) | Lot 02
Zouavenstraat 2, 8830 Hooglede | Lot 03
Boffonstraat 12A, 8710 Wielsbeke | Lot 01

Wanneer?
Zaterdag 22 juni van 13-17u

Kom je graag langs in deze woningen? Schrijf je dan HIER in voor het opendeurmoment.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via verkoop@hectaar.be. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze woningen en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis of investering.

Tot dan!

Vlekkem

Kom langs in de prachtige halfopen woning in Erpe-Mere, waar modern wonen samensmelt met hedendaags comfort en optimale bereikbaarheid. De woning is ontworpen met oog voor energiezuinigheid, met een indrukwekkend E-peil van 20, waardoor je 50% korting ontvangt op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Bovendien profiteer je ook van een lagere energierekening dankzij de aangename vloerverwarming op het gelijkvloers. Met drie ruime slaapkamers en een grote leefruimte met open keuken, is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De zonnige tuin met landelijke verzichten, is de ideale plek om tot rust te komen in je nieuwe thuis.
Meer info

Hooglede

Nabij het centrum van Hooglede vind je deze alleenstaande nieuwbouwwoning in landelijke stijl. Met vloerverwarming, en warmtepomp en een E-peil van 20 geniet je van energiezuinig woning. Dit betekent niet alleen een lagere energierekening, maar ook 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Met drie slaapkamers, een lichtrijke leefruimte en een open keuken heb je voldoende ruimte. De woning is volledig geschilderd en afgewerkt met Parky in de slaapkamers en nachthal. De tuin en oprit zijn ook volledig aangelegd, waarbij je de mogelijkheid hebt om een carport te plaatsen.
Meer info

Wielsbeke

Dichtbij het centrum van Wielsbeke vind je deze charmante afgewerkte halfopen woning. Op het gelijkvloers betreed je via de inkomhal met gastentoilet de lichte leefruimte met een open keuken, en een handige bergruimte of garage. Boven vind je drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met bad, douche en dubbele wastafel. De zolder kan dienen als extra opslagruimte. De woning is energiezuinig dankzij vloerverwarming in combinatie met een lucht/water warmtepomp, met een indrukwekkend E-peil van 20, wat recht geeft op vijf jaar lang 50% korting op de onroerende voorheffing. En vergeet niet te ontspannen in de zonnige tuin, perfect georiënteerd op het zuidoosten.
Meer info

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop