Opendeurmoment Roeselare, Meulebeke, Zwevegem en Jabbeke
Kom je ook langs op zaterdag 25 mei? Schrijf je nu in!
15.05.2024

Op zoek naar een nieuw thuis of een slimme investeringskans in Roeselare, Meulebeke, Zwevegem of Jabbeke? Zet dan zaterdag 25 mei in je agenda en ontdek onze nieuwbouwwoningen tijdens het opendeurmoment. Ons ervaren team staat klaar om je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden. Hieronder vind je alvast meer informatie over de deelnemende woningen.

Waar?
Gitsestraat 587, 8800 Roeselare | Lot 09
Graanstraat 17, 8760 Meulebeke | Lot 17

Deerlijkstraat 18, 8550 Zwevegem | Lot 02

Clotilde Foulonstraat 1, 8490 Jabbeke | Lot 10

Wanneer?
Zaterdag 25 mei van 13-17u

Kom je graag langs in deze woningen? Schrijf je dan HIER in voor het opendeurmoment.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via verkoop@hectaar.be. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze woningen en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis of investering.

Tot dan!

Roeselare Gitsestraat

Kom langs in de prachtige halfopen nieuwbouwwoning gelegen in de groene verkaveling 'Het Heldenkwartier' op de grens van Roeselare en Hooglede. De woning is ontworpen met oog voor energie-efficiëntie, met een indrukwekkend E-peil van slechts 30. Dit betekent dat je gedurende 5 jaar maar liefst 50% korting ontvangt op de onroerende voorheffing. Ervaar het comfort van vloerverwarming op het gelijkvloers en profiteer van de duurzame voordelen van aansluiting op het warmtenet. De lichtrijke leefruimte met een open keuken is perfect voor gezellige momenten met familie en vrienden. Met 3 ruime slaapkamers is er ook voldoende ruimte voor het hele gezin.
Meer info

Meulebeke Graanstraat

Deze halfopen nieuwbouwwoning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonbuurt in Meulebeke, dichtbij het bruisende centrum en verschillende voorzieningen. Hier geniet je van comfortabel wonen met vloerverwarming op het gelijkvloers, een lichtrijke leefruimte met open keuken en een ruime zonnige tuin. Met twee slaapkamers en de mogelijkheid om de zolder om te toveren tot een derde slaapkamer, heb je alle ruimte die je nodig hebt. De woning is volledig afgewerkt, inclusief schilderwerk, verlichting en laminaat in de slaapkamers en nachthal. Met een E-peil van 30 geniet je bovendien 5 jaar van 50% korting op de onroerende voorheffing. Daarnaast is ook een garagebox inbegrepen voor extra opslagruimte.
Meer info

Zwevegem Deerlijkstraat

Nabij het centrum van Zwevegem vind je deze energiezuinige gesloten nieuwbouwwoning. Met een indrukwekkend E-peil van 30 geniet je hier gedurende 5 jaar van 50% korting op de onroerende voorheffing. Bovendien profiteer je ook van het verlaagde BTW-tarief van 6% bij aankoop. Je kan meteen verhuizen, want de woning is volledig afgewerkt met schilderwerk, verlichting en laminaat in de slaapkamers en nachthal. De ruime aangelegde tuin op het zuidwesten gericht biedt een leuke plek om te ontspannen.
Meer info

Jabbeke Ettelgemstraat

Ontdek deze landelijke halfopen woning, gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum. Omgeven door groen en gelegen in een kindvriendelijk doodlopende straat, biedt deze woning de perfecte balans tussen stedelijk gemak en natuurlijke rust. Geniet van het comfort van vloerverwarming op het gelijkvloers en profiteer van een indrukwekkend E-peil van 30, waardoor je 5 jaar lang 50% korting op de onroerende voorheffing ontvangt. Met drie ruime slaapkamers en een inpandige garage is er voldoende ruimte voor jou en je gezin om te leven.
Meer info

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop