Opendeurmoment Erpe-Mere
Kom je ook langs op zondag 26 november? Schrijf je nu in!
06.11.2023

Op zoek naar een nieuwe thuis of een slimme investering in het charmante Erpe-Mere? Ontdek op zondag 26 november onze woning in de Perrestraat tijdens het opendeurmoment.

Van 13-17u krijg je de kans om onze ruime en hoogwaardig afgewerkte woning in Erpe-Mere te ontdekken. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en je vragen te beantwoorden.

Deze hedendaagse nieuwbouwwoning, met een landelijke uitstraling, biedt voldoende ruimte voor jou en je gezin. De grote, zuidwestgerichte tuin is een absolute troef. Binnenin geniet je van een lichtrijke leefruimte met een open keuken. Op het verdiep vind je vier slaapkamers, een badkamer met bad en inloopdouche, evenals een apart toilet. Het indrukwekkende E-peil van 30 en de vloerverwarming maken deze woning uiterst energiezuinig. De woning is volledig afgewerkt, inclusief parket in de slaapkamers en nachthal, en is volledig geschilderd en voorzien van de nodige verlichting. De aanleg van de oprit, het pad en het terras is inbegrepen. De inpandige garage met aangrenzende berging biedt extra opbergruimte.

Ontvang je graag al meer informatie over deze woning? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via verkoop@hectaar.be. Wij zorgen ervoor dat je alle benodigde informatie digitaal ontvangt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze woning en je te helpen bij het vinden van jouw droomwoning of investering.

Wil je graag langskomen op 26 november tussen 13-17u? Schrijf je dan HIER vrijblijvend in.

Waar?
Perrestraat 14A, Erpe-Mere

Wanneer?
Zondag 26 november 13-17u

Tot dan!

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop