Opendeurmoment Lauwe
Kom je ook langs op zondag 28 januari? Schrijf je nu in!
11.01.2024

Ben je op zoek naar een nieuwe thuis of een slimme investering in Lauwe? Kom langs op zondag 28 januari tussen 13u en 17u en ontdek de moderne gesloten woning in de Wevelgemstraat tijdens het opendeurmoment. Ons ervaren team staat klaar om je te ontvangen en je vragen te beantwoorden.

Deze ruime nieuwbouwwoning ligt op amper vijf minuten wandelen van de bruisende Lauweplaats en dichtbij diverse voorzieningen zoals een supermarkt, scholen en gezellige horecagelegenheden. Geniet van de zonnige aangelegde en omheinde tuin, met een achteruitweg waar je de mogelijkheid hebt om een garage te plaatsen. Binnen vind je een ruime en lichtrijke leefruimte verbonden met de ruime open keuken. Met een E-peil van 10 geniet je bovendien vijf jaar lang van 100% vrijstelling op je onroerende voorheffing. De woning is al volledig afgewerkt, geschilderd en voorzien van sfeervolle verlichting. Op de bovenverdieping is laminaat voorzien in de nachthal en slaapkamers, en de badkamer biedt voldoende ruimte voor jou en je gezin met een dubbel lavabomeubel, inloopdouche en een uitnodigend ligbad.

Voor meer informatie kun je alvast contact opnemen via verkoop@hectaar.be. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze woning en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis of investering.

Wil je graag langskomen op 28 januari tussen 13-17u? Schrijf je dan HIER vrijblijvend in.

Waar?
Wevelgemstraat 83A (lot 2), Lauwe

Wanneer?
Zondag 28 januari 13-17u

Tot dan!

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop