Opendeurmoment Oedelem en Sijsele
Kom je ook langs op zaterdag 6 april? Schrijf je nu in!
27.03.2024

Ben je op zoek naar een nieuwe thuis of een slimme investering in Oedelem of Sijsele? Zet zaterdag 6 april in je agenda en ontdek onze halfopen nieuwbouwwoningen. Ons ervaren team staat voor je klaar om je te verwelkomen en je vragen te beantwoorden. Hieronder vind je alvast meer informatie over de woningen die deelnemen aan het opendeurmoment.

Waar?
Oedelem (Beernem) - N Fonteynestraat 31A
Sijsele (Damme) - Hooiopperstraat 1

Wanneer?
Zaterdag 6 april van 13-17u

Kom je graag langs in deze woningen? Schrijf je dan HIER in voor het opendeurmoment.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via verkoop@hectaar.be. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze woningen en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis of investering.

Tot dan!

Oedelem

Ontdek deze hedendaagse halfopen woning gelegen in een groene en rustige omgeving, slechts een steenworp verwijderd van het centrum van Oedelem. Profiteer van het uitzonderlijke voordeel van het verlaagde BTW-tarief van 6% bij deze woning. Bovendien profiteer je vijf jaar lang van volledige vrijstelling van onroerende voorheffing dankzij het lage E-peil van 10. Duurzaam wonen wordt verzekerd door de vloerverwarming en negen zonnepanelen. Binnenin vind je een ruime leefruimte met een open keuken, met een overvloed aan natuurlijk licht. De drie slaapkamers en volledig uitgeruste badkamer met inloopdouche, bad, dubbele wastafel en toilet zorgen voor voldoende ruimte voor jou en je gezin. Buiten vind je een volledig aangelegd terras en oprit met ruimte voor twee wagens. Je hebt ook de mogelijkheid om een carport te plaatsen.
Meer info

Sijsele

Op een boogscheut van het Ryckevelde bos ligt deze charmante landelijke halfopen woning. Hier profiteer je van het verlaagde BTW-tarief van 6%. Met vloerverwarming, een lucht-water warmtepomp en een E-peil van 30, biedt deze woning een uiterst energiezuinige en comfortabele leefomgeving. De woning is volledig instapklaar, met laminaatvloeren in de slaapkamers en de nachthal, schilderwerk en verlichting. Kom tot rust in de ruime, volledig aangelegde tuin. Je hebt ook de mogelijkheid om een carport te plaatsen.
Meer info

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop