Opendeurmoment Roeselare
Kom je ook langs op zondag 24 maart? Schrijf je nu in!
07.03.2024

Ben je op zoek naar een nieuwe thuis of een slimme investering in Roeselare? Zet zondag 24 maart in je agenda en ontdek onze nieuwbouwwoningen in de Gitsestraat, het Varendijkhof, de Albert Biesbrouckstraat en de Kalverstraat. Ons ervaren team staat voor je klaar om je te verwelkomen en je vragen te beantwoorden. Hieronder vind je alvast meer informatie over de woningen die deelnemen aan het opendeurmoment.

Waar?
Varendijkhof 27, 8800 Roeselare
Albert Biesbrouckstraat 50, 8800 Roeselare
Gitsestraat 587, 8800 Roeselare

Kalverstraat 49, 8800 Roeselare

Wanneer?
Zondag 24 maart van 13-17u

Kom je graag langs in deze woningen? Schrijf je dan HIER in voor het opendeurmoment.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via verkoop@hectaar.be. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze woningen en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis of investering.

Tot dan!

Varendijkhof

Ontdek de moderne nieuwbouwvilla bevindt zich op slechts enkele minuten van het bruisende centrum van Roeselare. De woning is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 694m², met een afwerking tot in de kleinste details en een uitstekende energie-efficiëntie. Dankzij het opmerkelijk lage E-peil van 10 geniet je gedurende 5 jaar van een volledige vrijstelling op de onroerende voorheffing. De combinatie van vloerverwarming en een warmtepomp zorgt voor comfortabel en duurzaam wonen.
Ervaar een overvloed aan natuurlijk licht en ruimte dankzij de grote raampartijen en de open leefkeuken. De afwerking is van hoog niveau met op maat gemaakte stalen deuren, blokdeuren, een vrijstaand bad, een ruime keuken met een Dekton werkblad, parketvloeren in de slaapkamers en nachthal, en nog veel meer. Geniet van de zon in de zuidwest georiënteerde tuin, die volledig is aangelegd met gepolierd beton, een afsluiting, haag en grasmatten. De woning is volledig geschilderd en voorzien van verlichting. Met maar liefst 4 slaapkamers biedt deze woning alle ruimte en comfort die je nodig hebt.
Meer info

Albert Biesbrouckstraat

Deze halfopen woning biedt een kindvriendelijke en rustige omgeving, op slechts een steenworp afstand van het centrum van Roeselare. Elke woning beschikt over zowel een eigen als een gemeenschappelijke tuin, compleet met siergazon, bloemenweide, terras en speelveld voor de kinderen. De gezellige tuin is al volledig aangelegd, zodat je direct kunt genieten van de buitenruimte. Ontspan en geniet van de rust in deze woning, die is uitgerust met een E-peil van 30 voor maximale energie-efficiëntie. Met vloerverwarming en aansluiting op het warmtenet ben je verzekerd van een duurzame verwarmingsoplossing. Parkeer je auto op de privé autostaanplaats, en maak gebruik van de tuinberging voor extra opslagruimte, samen met een gemeenschappelijke fietsenberging om je fiets veilig te stallen.
Meer info

Gitsestraat

Kom langs in de prachtige halfopen nieuwbouwwoning gelegen in de groene verkaveling 'Het Heldenkwartier' op de grens van Roeselare en Hooglede. De woning is ontworpen met oog voor energie-efficiëntie, met een indrukwekkend E-peil van slechts 30. Dit betekent dat je gedurende 5 jaar maar liefst 50% korting ontvangt op de onroerende voorheffing. Ervaar het comfort van vloerverwarming op het gelijkvloers en profiteer van de duurzame voordelen van aansluiting op het warmtenet. De lichtrijke leefruimte met een open keuken is perfect voor gezellige momenten met familie en vrienden. Met 3 ruime slaapkamers is er ook voldoende ruimte voor het hele gezin.
Meer info

Kalverstraat

Deze moderne halfopen woning op een groene locatie biedt een vlotte toegang nabij verschillende invalswegen voor een optimale bereikbaarheid. De leefruimte met een overvloed aan natuurlijk licht, loopt naadloos over in een open keuken. Met twee bergruimtes, drie slaapkamers en een badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad en dubbel lavabomeubel, garandeert deze woning ultiem comfort. Dankzij het E-peil van 20 geniet je van een korting van 50% op je onroerende voorheffing gedurende vijf jaar. Vloerverwarming op het gelijkvloers zorgt voor een aangename warmte. Geniet van een volledig aangelegde en omheinde tuin. En met een inbegrepen carport heb je voldoende ruimte om te parkeren.
Meer info

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop