Opendeurmoment Zemst en Antoing
Kom je ook langs op zondag 3 maart? Schrijf je nu in!
14.02.2024

Op zoek naar een nieuwe thuis of een slimme investering in Zemst of Antoing? Kom langs op zondag 3 maart van 13-17u en ontdek onze ruime nieuwbouwwoning tijdens het opendeurmoment. Ons ervaren team staat klaar om je te ontvangen en je vragen te beantwoorden. 

Op slechts een steenworp afstand van het prachtige domein Hofstade, vind je de lichtrijke gesloten nieuwbouwwoning in Zemst. Stap binnen in de uitnodigende leefruimte die baadt in natuurlijk licht en vloeiend overloopt in een volledig uitgeruste open keuken. Met drie ruime slaapkamers en een grote badkamer, compleet met een bad, douche en dubbele wastafel, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.
En er is meer: deze woning is ook energiezuinig met een E-peil van 30, vloerverwarming en een warmtepomp lucht/water, waardoor je niet alleen efficiënt kunt verwarmen en koelen, maar ook kunt besparen op je energierekening. Met een ruim perceel van 557m² heb je voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de frisse buitenlucht. En met een handige inpandige garage en berging, is er ook voldoende opslagruimte voorzien.
Benieuwd naar deze woning? Schrijf je HIER vrijblijvend in voor het opendeurmoment.

Comfort en stijl gaan hand in hand bij de landelijke halfopen woning in Antoing. Gelegen op een ruim en goed georiënteerd perceel, biedt deze woning een ideale omgeving om te ontspannen. Met een handige carport inbegrepen, heb je altijd een beschutte plek voor je voertuig.
Binnenin wacht een lichtrijke leefruimte en drie ruime slaapkamers die voldoende ruimte bieden voor jou en je gezin. Met een E-peil van 45 ben je bovendien verzekerd van energiezuinig en duurzaam wonen. En maak je geen zorgen over de afwerking, want de woning wordt volledig woonklaar afgewerkt, inclusief schilderwerk, tuinaanleg en laminaatvloeren.
kom je graag langs in Antoing? Schrijf je dan HIER in.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via verkoop@hectaar.be. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze woningen en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis of investering.

Waar?
Dynastiestraat 96, 1982 Zemst
Rue Paul Pastur 1B, 7643 Antoing

Wanneer?
Zondag 3 maart 13-17u

Tot dan!

Appartementen te koop
Bouwgrond te koop