Opendeurmoment nieuwbouwwoningen Zonnebeke en Gits
Opendeurmoment Zonnebeke en Gits
Kom je ook langs? Schrijf je nu in!
07.06.2023

Op zoek naar een nieuwe thuis of investeringsmogelijkheid? Interesse in andere projecten? Kom langs en laat je inspireren!

De ruime open woning in Zonnebeke is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonbuurt. Deze landelijke nieuwbouwvilla beschikt over vier slaapkamers en een grote berging. De afwerking is van hoogwaardige kwaliteit en past perfect bij de stijl van de woning. Tuinaanleg werd reeds voorzien, alsook parket in de slaapkamers en nachthal. Bovendien is de woning voorzien van energiezuinige technieken, zoals vloerverwarming op het gelijkvloers, en heeft het een E-peil van 30.

De moderne open bebouwing in een kleinschalige verkaveling in Gits heeft een perceel van maar liefst 931m². De woning is afgewerkt met kwalitatieve materialen en beschikt over een lichtrijke leefruimte en keuken, en inpandige garage. Dankzij het E-peil van 20 ontvang je 100% korting op je onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

Wordt dit jouw nieuwe thuis of investering? Of heb je interesse om te bouwen met Hectaar?

Schrijf je dan hier in voor ons opendeurmoment op zaterdag 24 juni van 14-17u.

Wil je graag vooraf alle informatie ontvangen over de woning? Stuur dan een e-mail naar verkoop@hectaar.be en we bezorgen je alles digitaal. We kijken ernaar uit je te zien in onze woningen.

Waar?

  • Zonnebeke De Patine 20D (lot 05)
  • Gits Stationsstraat 84H (lot 01)

Wanneer?

  • Zaterdag 24 juni van 14-17u

Tot dan!


Appartementen te koop
Bouwgrond te koop