x

Ontvang meteen alle info over nieuwe projecten in jouw mailbox!

Je gegevens worden niet gedeeld en je ontvangt enkel informatie over nieuwe projecten in jouw buurt.

Woningtypes

Authentic

Een landelijke look, mooie gevelstenen, huiselijke details en een knusse uitstraling. Je voelt je meteen thuis in de Authentic-modelwoning.

Ontdek meer

Design

Hou je van strakke lijnen, moderne vormgeving en een maximale lichtinval? Dan is de Design-modelwoning een thuis naar je smaak. Deze modelwoning is een voorbeeld van moderne architectuur met oog voor esthetiek, uitstraling en comfort.

Ontdek meer

Classic

Je droomt van een betaalbare en hedendaagse villa op maat van je leven en je gezin? Deze klassieke modelwoning met moderne elementen is ook op jouw bouwgrond mogelijk!

Ontdek meer

Trend

Lichte gevelstenen, grote ramen voor extra veel licht en duurzame materialen. Dat is het succesrecept van de Trend-modelwoning.

Ontdek meer

U kiest, wij bouwen

Bouwen een lastig proces? Vergeet het. Kies je favoriete modelwoning en klaar is kees. HECTAAR zorgt voor een perfecte uitvoering. Tot en met de afwerking. Bouwen was nog nooit zo snel, makkelijk en betaalbaar.

Onze modelwoningen zijn kant-en-klare ontwerpen om je te inspireren. Hou je van uitdagende architectuur of heb je het liever klassiek? Met duurzame materialen bouwen we voor jou een thuis naar je eigen smaak, goesting en budget. Landelijk, modern, klassiek, strak, gezellig, hedendaags of rustiek? Met onze ervaring in nieuwbouwprojecten en projectontwikkeling, ontwerpen we een woning die je op het lijf geschreven is. We vertrekken van een typewoning of starten van nul. Op een van onze kavels of op je eigen bouwgrond. Elk met een eigen stijl, elk met eigen accenten, maar altijd met de bewoners in gedachten.
Welk type kies jij?

Meer info over onze modelwoningen?
Of heb je een suggestie?

Laat het weten

Bouwgronden te koop

Appartementen te koop